Brommapojksanhängare

Då och då mejlar jag Richard Henriksson som jobbar både på Radiosporten och i Brommapojkarnas backlinje. Att han är en fotbollsnörd märks tydligt i programmet “Fotbollsarena Radiosporten” som är en poddradiosändning, eftersom det är för långt och smalt (lite som Henriksson själv) för att få med i den normala radion. Han är påläst och vettig och förmodligen för smart för att bli en riktigt stor fotbollsspelare.

Ibland får jag svar på mina mejl, men inte alltid. Det händer att jag märker att sånt som jag varit inne på tas upp på andra ställen. Det gillar jag! Jag ser mig som en inspirationskälla. Efter sista seriematchen skickade jag iväg en gratulation till tredjeplatsen och bidrog med några tankar om det stundande kvalet. Nu citeras jag på hans blogg och kallas “BP-fan”. Större än så blir det inte ;-)

Det här var roligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *