Dagens Nyheter (forts.) 3

Så gick det till slut inte längre. Jag sänkte garden för ett ögonblick och då small det till. En kvinna från DN ringde och väckte mig – vid sextiden på kvällen – och jag svarade. Nu var det slut på min smekmånad (ja, eller minst tre…) och prenumerationen skulle inte sträcka sig längre än till den 2 april.

Jag försökte tafatt invända och säga något om “jaså, jag trodde det var ett annat datum…” men kvinnan var benhård: “nej, om den började strax efter jul borde prenumerationen ta slut nu”. Det fick jag hålla med om. Sen erbjöd hon mig DN för halva priset (för 409 kr) i tre månader och jag tackade ja. Precis som den där gången i november. Men då hände ju ingenting.

Det som hände nu, var att jag ett par dagar senare fick ett brev hem. Från DN. Så långt allt rätt. Men någon faktura rörde det sig inte om, istället var det ett erbjudande om att jag kunde få hela 25 procent rabatt och betala endast 614 kronor för tre månader om jag förnyade min prenumeration. Fortfarande verkar de inte vara helt på det klara med huruvida jag prenumererar eller inte, det är som att de lever i några olika världar där i DN-skrapan. Ena dagen ringer en säljare och erbjuder mig en sak, nästa dag har en annan säljare skickat hem ett erbjudande om något annat.

För övrigt läste jag att kvinnan som var ansvarig för bytet till det inte helt lyckade prenumerationssystemet, tydligen har fått gå vidare/fått sparken från DN. Hon ska nu jobba på TV4 istället. Lycka till!

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *