Träning vecka 15 och 16

Träning vecka 15

Måndag:
Långpromenad
120 min

Tisdag:
Fotbollsträning
100 min

Onsdag:

Torsdag:
Fotbollsträning
90 min

Fredag:

Lördag:

Söndag:
Långpromenad
120 min

Träning vecka 16

Måndag:
Spinning
60 min

Tisdag:
Fotbollsträning
100 min

Onsdag:
Spinning
60 min

Torsdag:
Fotbollsträning
90 min

Fredag:

Lördag:
Promenad
100 min

Söndag:
Fotbollsmatch mot Edsberg
75 min

Efter en bedrövligt slapp träningsvecka 15, där påskgodis ersatte kaloriförbränning och allmän lättja tog överhanden, lyckades jag skärpa till mig under vecka 16. Fyra, fem pass i veckan borde jag väl orka med, tycker jag själv. Nu när det är ljust och ibland varmt ute, ska jag försöka springa runt Kungsholmen oftare. Snart tar jag fram cykeln också.

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *