Fotbollshumor

Den 11 november åker jag till London och i veckan har jag bokat biljetter till både Arsenal-Wigan och Tottenham-Liverpool. Vid den sistnämnda matchen hoppas jag få användning av de skämt om Tottenham som jag hittade på nätet.

Helt ogenerat drar jag här några favoriter:

I met this really kinky girl last night. ‘Humiliate me,’ she said. So I gave her a Tottenham shirt.

What’s the difference between Bigfoot and the Spurs defence? Bigfoot has been spotted several times.

What does a Spurs fan do after he sees his team win? Turns off the X-box.

What does THFC stand for? Tottenham Heading For the Championship.

Det är onekligen inget höjdarlag jag kommer att få se den 12 november på White Hart Lane. Men den forna storklubben genererar i nuläget briljant brittisk humor och det är alltid något.

4 thoughts on “Fotbollshumor

  1. Åh, du med ditt finflyg ;-) Nej, jag åker till Stansted med Ryanair (230 spänn!) och anländer inte förrän 11:25. Eftersom jag måste ta mig till Skavsta antar jag att vi får gå upp samtidigt ändå. Men 07:50 låter inget kul.

  2. 07.50 är sovmorgon. Jag har tagit 06.40-flyget från Skavsta några gånger. Det är inte kul.

  3. Men det tar ju 80 minuter med buss till Skavsta! Då måste man gå upp innan man lägger sig, enligt mina beräkningar. En logisk kullerbytta.

    Tur ändå att jag inte bokade mina biljetter hos Sterling som jag gjorde för ett år sen. Jag var inne och nosade på dem, men valde Ryanair istället. Hoppas att Ryanair inte också går i konkurs, inte förrän jag är hemma igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *