Bloggkommentarer

Jag råkade surfa in på en sån där populär blogg. En sån där blogg där en tjej i övre tonåren visar foton på vad hon åt till lunch eller vad hon har på sig, vad hon ska göra under dagen och kanske hur pojkvännen ser ut.

Personligen tycker jag att vissa inlägg är mer eller mindre meningslösa, men det är ju givetvis en subjektiv bedömning. Det jag häpnar över är antalet kommentarer som ett i mitt tycke totalt intetsägande blogginlägg kan få.

Tjejen skriver en mening om att hon har vaknat på fel sida och inte har lust att blogga. Och får 60 kommentarer. Obegripligt. Men samtidigt imponerande på något sätt.

Men det är tveksamt om hon har läsare som bedriver livscykelanalyser i Excel med syfte att argumentera för sin ståndpunkt i en kontroversiell – och läskig – miljöfråga. Det har jag.

Calle – Kenza 1-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *