15 minutes more

En av mina arbetsuppgifter på jobbet är att skriva för Eniro-bloggen, som är någon sorts företagsblogg som jag ännu inte riktigt förstått syftet med. Framför allt har jag inte greppat vilka ramar jag får röra mig inom. Hur som helst blev jag igår citerad av självaste Internetworld, för något jag skrev om omdömen på Gula Sidorna.

Jag hade väl inte alls noterat det hela om inte Eniros mediebevakning hade haft korpgluggarna öppna och tog med nyheten i mejlet till sina prenumeranter här på jobbet, bland andra min syster som genast uppmärksammade mig. Chefen mejlade också hela teamet och plötsligt var det samma visa som för några veckor sedan.

Flera arbetskamrater har kommenterat min framgång. Jag håller på att göra mig ett namn, verkar det. Calle Stångberg. Coolt.

4 thoughts on “15 minutes more

  1. Oj oj oj du är på väg från 15 minutes of fame till att bli en riktig kändis! Men är du säker på att du pallar med att få ditt privatliv synas i sömmarna av media och diverse andra saker som följer med kändisskapet?

  2. Mitt liv är tämligen fattigt på skandaler och upptäcks några lik i garderoben finns det nog ingen som tycker det är mer spännande än jag själv ;-)

    Det här med att vara proffstyckare verkar ganska soft. Bli inbjuden till morgonsoffor i teve, ha många läsare på bloggen, kanske uttala mig raljerande i någon tidning… Nu har jag ju inte jättemånga åsikter, men det får väl folk upptäcka med tiden.

  3. Morgonsoffor verkar lite jobbigt, fatta vad tidigt man måste upp. Men de bjussar antagligen på god frukost. Och så blir man sminkad, rejält sminkad :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *