Spinning/core

Efter att jag har tränat spinning befinner jag mig oftast i ett töcken orsakat av vätskebrist och hög puls. Men ibland kan jag också – där i ruset – finna en oerhört kraftfull källa till kreativitet och inspiration.

För en vecka sedan, efter ett ohyggligt transpirerande kombinationspass, kom jag ut från omklädningsrummet med värkande magmuskler och skaldade helt spontant

man måste va en dåre
för att gå på spinning/core

Jag nästan förvånade mig själv över mästerverket jag just skapat. Ett ode. Personligen tycker jag att storheten ligger i kombinationen av träffsäker humor och en lekfullhet med språket, samtidigt som det viskar om en insiktsfullhet hos skalden om den ödmjukhet som mänskligheten bör visa all form av träning i grupp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *