Tretår

När jag hämtade dagens första kopp te, stod Caroline från receptionen i köket och plockade med disken. Jag hälsade glatt, tog mitt te och gick bort till mitt skrivbord. En mycket kort stund senare var koppen tom, men det fanns en hel del kvar av leverpastejmackan jag hade haft med mig. Så osynkat. Här behövdes mer te.

Jag gick med min tomma kopp tillbaka till köket. I dörren på väg in mötte jag Caroline från receptionen som nu hade stökat klart. Hon måste tycka att jag är en j*vel på att snylta på företagets teresurser. En andra kopp te bara någon kvart efter den första!

Men jag har kollat med min konsultfirma som har anställt mig och hyrt ut mig. Jag får dricka hur mycket te jag vill. Dessutom har jag fri tillgång till Fruktskålen. Det säger min konsultchef. Jag vill minnas att ordet “självklart” förekom i vår korrespondens. Och ett flertal såna där smileys.

Snart är det dags för kopp tre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *