Anna L. rockar

Igår var jag på för en gångs skull på spinning på en torsdag. Eftersom jag har lite ont i kroppen, fick jag banga fotbollsträningen och istället sätta mig på cykeln. Något jag inte ångrar.

Efter ett par vanliga uppvärmningslåtar hörde jag så ett välbekant intro i ljudanläggningen – det var ju “R.O.C.K”! Just precis: Sha-Booms klassiker från 1988!

Jag har alltid gillat instruktören Anna L. men nu blev jag nästan lite småkär. Hela lokalen fylldes av rock – from the New York streets to the beach of L.A. – och hon skapade en helt fantastisk atmosfär. All eventuell trötthet bara försvann och jag cyklade på som en galning. Ruset varade hela timmen ut, trots att hitlåten tog slut efter bara några minuter.

Torsdagspasset alltså. Synd att jag inte kan göra det till någon vana (fotbollsträningar på Stora Mossen kl. 19) men kanske kan hon erbjuda samma otroliga musik även på fredagar. Då ska jag dit. Banne mig. Då ska jag dit.

4 thoughts on “Anna L. rockar

  1. När ska de börja erbjuda indie-yoga? Eller indie-bodybalance?

  2. Är Wannadies indie? Jag vill minnas att jag har spunnit till “Shortie” vid ett par tillfällen, men knappast hos Anna L. Jag tror inte att indie är så vanligt förekommande i träningssammanhang. Anna L. erbjuder mest schlager och taktfast “dansmusik” – men även rock alltså.

  3. riot grrl-forza och postpunk-bodypump borde också finnas

  4. Det finns ju lite av en naturlig motsättning där, lyssnar man på indie vill man nog helst inte se så musklig ut…

    Men ja jag skulle klassa in Wannadies i indiefacket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *