Presentkortsbegränsningar

Jag gav bort ett presentkort på Hemköp i 25-årspresent till Emma. Det var väl inte överdrivet fantasifullt, så jag var tvungen att begränsa hennes valmöjligheter lite. Hon skulle bara få köpa glass, tänkte jag. Så jag gjorde ett tillägg till presentkortet och gemade fast med ett grönt gem.

baraglass

Men nu ångrar jag mig nästan. Under den gångna veckan har jag blivit allt mer nyfiken på vad som kommer hända i butiken och hur tjejen i kassan reagerar. Förmodligen kan Emma inte undgå lockelsen att lägga ett paket havregryn mellan glasspaketen på kassabandet. Vad händer då? Har tjejen i kassan humor eller blir det trubbel? Förstår hon över huvud taget situationen med presentkortet? Kallar hon till sig chefen?

Jag tror minsann att jag just har gett bort en potentiell skrattfest som jag missat att bjuda in mig själv till. Jag och mina tokiga upptåg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *