Träning vecka 18 och 19

Träning vecka 18

Måndag:

Tisdag:

Onsdag:
Spinning
60 min

Torsdag:
Fotbollsträning
90 min

Fredag:

Lördag:
Promenad
75 min

Söndag:
Match mot Täby
90 min

—————————

Träning vecka 19

Måndag:
Spinning
60 min

Tisdag:
Lite avbruten jogging
30 min

Onsdag:

Torsdag:
Spinning
60 min

Fredag:
Nattvandring
120 min

Lördag:
Hjulspinning
60 min

Söndag:
Promenad
45 min

I matchen mot Täby fick jag en tackling från vänster och tappade luften. Efteråt har överarmen antagit en gulblå ton och jag misstänker att jag har fått en spricka i ett revben. Därför fick jag kliva av den efterföljande tisdagens löpning efter endast ett varv (7 min) med smärtor i bålen. Det gör ont när jag andas, böjer på mig eller försöker springa. En sjuksyster har sagt att jag ska vila, men det gör inte så ont att cykla, så jag spinner mig i form nu.

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *