Jag bara testar

Det här är bara ett test. Tanken är att jag ska börja skriva någonting när jag har någonting att säga. Än så länge avvaktar jag.

Kanske är det att vara bloggare som lockar mer än att blogga. Jag har hört att bloggarna kan påverka utgången av val och att de förändrar hela medieklimatet. Det verkar spännande. Där vill jag vara med. “Men det beror väl på vad du skriver och framför allt om någon läser” menade Far när jag upprymd berättade om mina planer.

Kanske har han rätt.

3 thoughts on “Jag bara testar

  1. Hurra! Ett ställe att leta livstecken från dig på! Ser fram emot ett o annat inlägg liknande mina favoritkrönikor :)

  2. Yay! Mer bloggar till oss!!! Det finns rätt mycket inställningar och grejs du kan ändra i admingränssnittet, kolla där! Jag har nu aktiverat så att man kan testa alla olika skins i vyn ALLA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *