Nyhet

Vid sjuttontiden i tisdags fick en bankomat i den engelska staden Hull tokfnatt och betalade ut dubbla belopp på alla uttag. Detta rapporterades det om dagen efter i den lokala tidningen Hull Daily Mail. Nyhetsbyråerna fick nys om vad som hänt och kablade ut nyheten över världen.

På torsdagen skrev därför både Dagens Industri och SVT.se om den långa kön som bildades när alla ville ta ut pengar. Under torsdagen och fredagen raljerade aktualitetsprogram i medierna om saken och så småningom började ämnet kännas ganska uttömt. Händelsen föll i glömska.

Men idag (måndag) verkar Aftonbladet ha vaknat till. På förstasidan på nätet möts jag av:

bankomat

Det är alltså exakt samma nyhet som de andra publicerade i förra veckan! Det är tveksamt om Nordens största nyhetssajt alltid är först med det senaste. Här handlar det inte ens om timmar utan om fyra dagar. Jag har väl då aldrig varit med om maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *