Penistack

Jag vill bara passa på att tacka för alla de fina mejl jag har fått av alla er som vill hjälpa till med min potens! Mejlen bara strömmar in i inboxen och det börjar snart bli tidsödande att läsa igenom alla bra tips på sajter jag ska besöka för att “give herthe experience of a lifetime eller a ride on your ROCKET eller THE GIFT for Valentine’s Day.

Ni tipsar om allt från vad jag tycker låter som helt orimliga penisförstoringar till olika piller jag ska äta för att bli nästan löjligt uthållig. Nu vet jag inte om jag känner att det här är något jag har direkta problem med, men det värmer mitt hjärta att så många bryr sig om mig.

Ni vet vilka ni är*. Tack så mycket!


* Det vet inte jag, jag har aldrig hört talas om er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *