Prutande

Igår kväll ringde det en kille från ett nummer jag inte kände igen. Han var från Tele2 och erbjöd mig billig telefoni och bredbandsuppkoppling eftersom jag har FA-skattesedel och därför kan använda deras företagsabonnemang. Jag tyckte väl egentligen inte att det lät så lockande, men förutom gratis telefoni (eller åtminstone väldigt billig) sa han att jag bara skulle betala 279 kronor i månaden för 24 MBit/s. Nu betalar jag 299 kronor för 28 Mbit/s.

Jag sa att jag skulle prata med min nuvarande operatör och se om jag kunde få samma pris utan att byta till Tele2. Säljaren i luren sa att han skulle återkomma efter nyår och kolla hur det gått för mig. I morse mejlade jag AllTele och berättade att jag hade fått ett fett erbjudande och undrade om de kunde lägga sig under 279 kronor.

Svaret jag fick var glädjande! Sofia på AllTele erbjöd mig det kampanjerbjudande som det skyltas om på deras webbplats. Trots att jag redan är kund behöver jag det närmaste halvåret betala bara 199 kronor i månaden. För samma abonnemang som jag redan hade. Nu är jag nöjd och glad.

Min tacksamhet bör fördelas lika mellan AllTele, som är ett flexibelt företag med tillmötesgående personal – och Tele2 som fick mig att börja förhandla över huvud taget. Sånt här borde jag göra oftare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *