Oklart

anja1

Den här rubriken på förstasidan på dn.se var förbryllande för mig. Först fick jag intrycket att Anja Pärson kommit sjua i störtloppstävlingen – men bara någon sekund senare förleddes jag att tro att hon hade slutat fyra. Ingressen var lika kort som motsägelsefull. För att få ett bättre besked klickade jag på puffen och leddes vidare till…anja2

…vilket jag då tyckte var en mycket passande rubrik i sammanhanget. Jag skrockade gott framför skärmen och efter att ha läst hela artikeln kunde jag konstatera att det var en sjundeplats som var det korrekta. Trots det oklara beskedet från den alpina stjärnan.

2 thoughts on “Oklart

 1. The best SEO & Most Powerful link building software for your business.

  I just checked out your website calles.co.uk and wanted to find out if you need help for SEO Link Building ?

  If you aren’t using SEO Software then you will know the amount of work load involved in creating accounts, confirming emails and submitting your contents to thousands of websites.

  With THIS SOFTWARE the link submission process will be the easiest task and completely automated, you will be able to build unlimited number of links and increase traffic to your websites which will lead to a higher number of customers and much more sales for you.

  IF YOU ARE INTERESTED, We offer you 7 days free trial => https://bit.ly/2ZPZrOn

 2. YOU NEED FAST PROXY SERVERS ?

  Check it out this Anonymous and Private Proxy Servers.
  HTTP & SOCKS5 Proxy supported.
  IP Authentication or Password Authentication available.
  HERE: https://bit.ly/3ifZkmL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *