Överföring

Så tycks det hända igen. Jag har på något märkligt sätt blivit ägare till pengar, som ändå inte riktigt vill komma fram till mig. Men om jag bara fyller i några personuppgifter så ska det nog ordna sig. Den här gången är det självaste verkställande direktören för internationella valutafonden som hör av sig till mig. Personligen!


Från: Christine lagarde
Skickat: den 13 oktober 2011 18:50
Till: undisclosed recipients
Ämne: ATTN: INSTRUCTION TO CREDIT YOUR ACCOUNT!

ATTN: Mottagare,

Detta är för intima dig om en mycket viktig information som kommer att vara till stor hjälp att återlösa dig från alla svårigheter som du har upplevt att få din långa över på grund av betalning på grund av överdriven efterfrågan på pengar från dig som både korrupta Banks tjänstemän och Courier Företag varefter din fond förblir obetalda till dig.

Jag Mrs.Christine Lagarde, verkställande direktör Internationella valutafonden (IMF). Det kan intressera dig att veta att rapporterna har nått vårt kontor som så många motsvarigheter på den oroliga sätt som människor som du behandlas med olika banker och kurirföretag / Diplomat hela Europa till Afrika och Asien / London Storbritannien och vi har beslutat att sätta en stopp för det och det är därför jag utsågs för att hantera din transaktion här i London

Alla statliga och icke-statliga prostata, frivilligorganisationer, finansbolag, banker, säkerhets-och kurirföretag som har varit i kontakt med dig för sent har fått i uppdrag att backa upp från din transaktion och du har fått rådet att inte svara på dem längre eftersom IMF nu direkt ansvarig för din betalning.

Du är härmed rekommenderas att inte återförvisa ytterligare betalning till alla institutioner med avseende på din transaktion som din fond kommer att överföras till dig direkt från vår källa. Jag hoppas att detta är klart. Varje handling som strider mot denna instruktion sker på egen risk. Du råd att reagera omedelbart för ytterligare detaljer om hur fonden kommer att släppas till ditt angivna bankkonto. Nedan är våra kontaktuppgifter, förväntar vi oss ditt snabba svar tack.

Du rekommenderas att förse oss med följande information:

Fullständigt namn:

Adress:

Yrke:

Direkt Telefonnummer:

Land:

Kön:

Svara på; <christinelagarde@presidency.com> eller
<christine.lagarde@rocketmail.com>

Med vänliga hälsningar

Hon.Mrs. Christine Lagarde,

Verkställande direktör (IMF)


Det är hyggligt av direktör Lagarde att verkligen fördjupa sig i mitt ärende, men jag har strukit under några oklarheter i mejlet.  Först tycker jag att det verkar lite obehagligt att hon vill “intima” mig om det här. Känns inte helt avslappnat.

Sen är det en “långa” som jag har haft problem med att få över, eftersom banker och företag har en överdriven efterfrågan på pengar från mig. Jag vet inte om jag ska tolka det som att jag inte får någon fisk för att girigbukar vill åt mina besparingar…? Logiken tycks vara bristfällig. Men jag har å andra sidan ingen bakgrund som varken finansminister, handelsminister eller fiskeminister. Det har faktiskt Lagarde.

Harangen om kuriföretag/Diplomat hela Europa är för mig väldigt svår att begripa, men det kanske jag inte behöver göra längre. Beslutet att sätta en stopp gör att jag nog kan lämna den delen helt.

Varför en “icke-statlig prostata” har varit i kontakt med mig framgår inte. Men det är inget jag känner till eller kan minnas. Inte någon statlig heller. Faktiskt kan jag inte minnas att några inre organ över huvud taget har kontaktat mig den senaste tiden. Skönt ändå att de nu är beordrade att backa upp; jag tänker inte svara på dem längre. Valutafonden tar hand om mig nu.

Det avslutande stycket innehåller en mening om en förhoppning att allt ska vara klart och tydligt. Det är det inte.  Jag tycker det här är väldigt oklart. Om det ändå hade stått att jag hade tilldelats $500.000 dollar (som det brukar stå) hade jag åtminstone förstått storleksordningen på utbetalningen. Nu tycker jag det verkar skumt.

Internationella valutafonden kan gott få behålla mina pengar. Jag gör inte anspråk på dem den här gången.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *