Belöningsanmälan

När jag nås av nyheten om att Bedragarnas “Nigeriabrev” blir allt mer raffinerade börjar genast varningsklockorna ringa. Jag kommer att tänka på ett brev som jag själv fått alldeles nyligen. På något oerhört avancerat automatiserat sätt har jag nämligen, av en helt slumpmässig dator i Australien, blivit utvald att få 500 000 amerikanska dollar! Bara jag löser in… någonting… på kontoret i England (närmare bestämt London).


Från: Anthony Powell
Skickat: den 12 juli 2011 23:40
Till:
Ämne: Award Anmälan!

International Free Lotto Incorporated.
Huvudkontor Australien.
Kundservice / Huvudkontor Online.

Kära e-post användare,

Detta för att informera dig om att din e-postadress dykt upp som en av vinnarna i femhundra tusen USA-dollar ($ 500,000.00) i “MEGA HIT” kategori, och därför du kommer att krävas för att lösa in vinnande priset i vår Fordringar regionala kontor i England (London) för alla  vinnare i denna kategori.

Vår årliga Gratis lotto ® E-base drar 2011 genomfördes från en fullständig förteckning över e-postadresser till enskilda personer och juridiska personer från vår högsta 9 givare och sorterades med en avancerad automatiserad slumpmässig dator valomgång system. Inga poster har gjorts och inga biljetter såldes.

Du är riktad att skicka ditt godkännande kod (8T5HGF) till din tilldelade påståenden agenter.

Kontaktpersoner: Kyrkoherde Fader Ego Chukwunyere (fordringar direktör) och fru Rose Ngozi
     
E-post: office41@one.co.il

Direkt Kontakt: Tel: +447-0359-68344

Högaktningsfullt

Dr Carol Söt
bearbetning direktör


I artikeln läser jag:

I vissa fall har det gått så långt att offer rest utomlands, blivit visade en kista med falska pengar och sedan lurats till att betala imaginära skatter, avgifter och advokatarvoden.

Nej, det vill jag inte råka ut för. Samtidigt är det möjligt att jag faktiskt har vunnit en halv miljon dollar… Åh, det är svårt. Kanske borde jag ringa kyrkoherden och hans fru (de är mina tilldelade påståenden agenter), eller ta Direkt Kontakt med doktor Söt. Bara för att kolla.

Åh, jag är så nyfiken. Och lite sugen på cash.

One thought on “Belöningsanmälan

  1. Kyrkoherde Fader Ego! Det låter allt som en rättskaffens prick det! Du har inget att frukta här Calle, go go go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *