Damfotbollstips

Äh, man kanske skulle langa in nån sorts förhandstips om hur Damallsvenskan slutar. Så kan eftervärlden  i oktober se hur rätt ute jag var nu på förhand. Serien startar nu i helgen.

Topp-3:

Tyresö
Malmö
Kopparberg/Göteborg

Nästa 4:

Linköping
Umeå
Jitex
Örebro

Bottenskrapet:

Djurgården
Hammarby
Piteå
Kristianstad

Toksist:

Dalsjöfors

Jag tänker mig att genom att dela upp serien i olika segment kan jag säga att jag inte var så fel på det i alla fall. Den inbördes ordningen inom segmenten är bara relevant om den visar sig vara korrekt.

Det är nästan exakt så här som resten av experterna tippar också, så om jag har fel har även alla andra fel. En ganska likriktad expertis.

Själv har jag lagt 100 kronor på Tyresö som vinnare till oddset 4,50 och 70 kronor på Malmö till oddset 2,50. Så rent praktiskt blir det 170 kronor på Tyresö som vinnare till oddset 2,65 med pengarna tillbaka om Malmö tar hem det. För egentligen tror jag inte att Göteborg kan utmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *