Magknip

Från Fotbollskanalen.se 2010-09-17:

bp-kross

Med tanke på den övre notisen känns den undre tämligen dramatisk. Men det handlade inte om att trelleborgarna kom till Stockholm och bokstavligen krossade brommapojkar på Grimsta. Nej, så var det inte. Inga skallfrakturer eller spruckna knäskålar kunde noteras. Däremot en komfortabel 0-3-seger.

Det rör sig om att en BP-back i halvtid fick ont i magen och åkte till sjukhus. Tydligen i ambulans. Om detta berodde på att han varit inne i tältet med “Pausfika” och snott åt sig kaffe och kaka, det förtäljer inte historien. Men jag tycker att godsakerna bör vara vigda åt oss med säsongskort. Mazarinen är faktiskt det enda man ser fram emot när man åker ut till Västerort för att se fotboll numera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *