Helsingborg – BP 1-1 (1-0)

Precis som förra söndagen hade jag själv match samtidigt. Nu blev det en lite väl kort historia för min del och jag kunde sporadiskt följa händelserna på Olympia från bänken. Radio och wapmobil kommer man ganska långt med.

Tydligen var det en bedrövlig match igen. Långa bollar och fasta situationer. Konsekvent tråkigt spel från bortalaget och ett besviket hemmalag efteråt. Vi har sett det förut.

Eftersom varken Makondele, Henke eller han Rönningberg skulle vara med, hade jag inte modet att satsa pengar på Helsingborg. I efterhand visade det sig klokt, men jag hade lätt kunnat betala pengar för poängen. Nu är BP minsann inte sist längre och om DIF bara gör sin plikt mot Trelleborg ikväll, kan laget undvika nedflyttning ytterligare någon vecka!

På teve visas BP-Halmstad på lördag. “Tråkiga” och “usla” BP brukar kunna lyfta sig på Grimsta IP men jag har inget emot 0-0 och besvikna kommentatorer, tittare, journalister och annonsörer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *