Bloggkollega

Jag läser följande ur John Alvbåges blogg:


 
# Årgångs vinet Alvbåge
Jag fyller faktiskt år idag, 28 bast! Helt sjukt så gammal man börjar att bli men jag är inte drabbad utav någon åldersnåjja. Ser mig själv som ett årgångs vin…..ju äldre jag blir ju mer smakrik blir jag    ;)  Ps. Skrev “Årgångs vinet” utan mellan slag först och då blev det “Årgångsvinet”….inte så bra haha.


Det är glädjande att fotbollsmålvakten reflekterar över sin egen oförmåga att skriva ihop ord. Insiktsfull och utlämnande berättar han att han försökt med flera olika alternativa skrivningar för det svåra ordet “årgångsvin”.

Till slut bestämmer han sig dock för en helt felaktig lösning. För annars hade det ju blivit… rätt. Haha. Inte så bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *