IFK Göteborg – BP 0-0

Den här matchen missade jag eftersom jag själv befann mig på en helt annan fotbollsplan. Sparkandes och springandes. Men tydligen visade sig taktiken att satsa en hundring på motståndarna riktigt lyckosam. Jag bjussar gärna på 100 kronor till Svenskaspel om det betyder att BP kniper en pinne i matchen.

Via mobil.svt.se tog jag del av den fantastiska nyheten om den vunna poängen. Rapporterna talade om en bedrövlig match och att spelet var under all kritik. Precis som i början av serien. Jag vet inte vad medierna förväntar sig av Brommapojkarna men nu borde väl folk ha lärt sig ungefär hur kul det är.

För övrigt ska min lokala sportbar byta ägare. Istället för sportbar ska det bli kolgrill med medelhavsmat på menyn och jag tror knappast att alla stora teveskärmar får vara kvar. Till nästa säsong får jag nog skaffa mig en egen rejäl teve att följa Allsvenskan framför. Förhoppningsvis med BP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *