Att-göra-listan #24

Skaffa 5 nya Facebook-vänner

”Lunarstorm för vuxna” är något som börjar få uppmärksamhet även i svenska medier och MTG har visst blockerat sajten för sina anställda. För mig var det inga problem att addera 5 stycken bekanta till listan: 2 gymnasieklasskamrater + 1 syskon till den ena + 2 arbetskamrater. Lätt som en plätt.

Trots att ingen riktigt begriper vad sajten ska vara bra för, verkar folk tillbringa oerhört mycket tid på den. Själv spelade jag en hel del poker där i somras när arbetsuppgifterna var glesa.

Annars tror jag att det mest handlar om att återfå kontakten med människor som försvunnit ur ens vardag. Och att skriva “det var längesen, vi borde ses nån gång” på varandras anslagstavlor. Det är åtminstone vad jag gör.

2 thoughts on “Att-göra-listan #24

  1. Sånt är ju jättekul! Men vad gör man sen, när man har jämfört sin filmsmak (67 %), bitit vännen och gjort henne till vampyr, skrivit på hennes vägg (istället för att mejla), kollat igenom alla hennes kompisar och bjudit in henne att installera 23 olika applikationer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *