Snowstorm

Toppnyhet på fotbollsklubben Arsenals webbplats: Det har snöat på lagets stadion. Ett riktigt oväder drabbade London och fotbollsplanen “did not escape the worst of it“. Stort bildspel från en fotograf som “braved the conditions to take some fantastic pictures“.

Nu kan man tro att det ska vara bilder på insnöade portar, snötäckta trappor och sönderfrusna sittplatser; misär och katastrof. Men nej. På fotona ser man ett tunt lager pudersnö och några vaktmästare* som redan har plogat bort snön från gräsplanen.

Under onsdagen väntar man nollgradigt väder och jag inser att man har olika synsätt på det här med snö i Sverige och i England. Här är det minus 18. Engelsmännen vet inte vad vinter är.


* Vakt-isar, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *