Gymnaståterkomst

Jag har ju sorgset konstaterat att den av mig så älskade halvtidsunderhållningen från Brommagymnasterna har utgått i och med sommarens intåg. Till slut tog jag mod till mig och mejlade den som är ansvarig för matcharrangemangen. Dessutom blev det visst en vass kommentar om speakerns kompetens. Hoppsan.

Men beskedet jag fick var ju mycket glädjande – det blir något att se fram emot på Stadion den 25 augusti när Hammarby förmodligen har tryckt tillbaka Brommapojkarna i 45 minuter och andrum behövs. Akrobatik!

_____________________________________________________________

From: Carl Stångberg
To: Christer Hellqvist
Sent: Monday, August 13, 2007 1:43 PM
Subject: Gymnaster och speaker

Hej Christer!

Jag har två frågor/synpunkter när det gäller matcharrangemangen runt A-lagets matcher.

1. Vad hände med Brommagymnasterna? Är de på sommarlov nu? Med all respekt för spelkvaliteten i Brommapojkarnas första halvlekar, nog har underhållningen från gymnasterna kommit som ett välbehövligt komplement efter 45 minuter. Hoppas de kommer tillbaka.

2. Det har nu spelats 17 omgångar av Allsvenskan och speakern på Grimsta har fortfarande inte lärt sig att uttala Imad Chhadehs och Arash Talebinejads namn rätt. Om det bara vore för respektlösheten mot de egna spelarna kunde det väl må vara hänt, men när inkompetensen tas upp i bland andra Patrick Ekwalls blogg och blir något av en riksnyhet är det inte bra för Brommapojkarnas framtoning (“varumärke”). Det är inte bra att matcharrangemanget häcklas – speciellt inte när det görs med rätta. Sen bör speakern bli bättre på att uttala namnen hos gästande lag också. Där är det viktigare med respekten.

Med vänliga hälsningar

Calle Stångberg  

_____________________________________________________________

From: Christer Hellqvist
To: Carl Stångberg
Sent: Monday, August 13, 2007 4:06 PM
Subject: Re: Gymnaster och speaker 

Hej
Tack för dina synpunkter kring speakern.
Ang Brommagymnasterna så kan dom inte få ihop trupp under sommaren. Vi hade gjort upp med dem att vara alla hemmamatcher, men nu kommer dom till nästa match och i fortsättningen.
Med vänliga hälsningar
Christer Hellqvist

_____________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *