BP-stjärnan

Jag följer ju BP ganska intensivt; ser matcherna, läser i tidningarna och på nätet och försöker hänga med i den lilla debatt som förs om laget som de flesta ignorerar.

Så pass mycket vet jag, att laget inte innehåller några stjärnor. Därför blir jag alltid nyfiken när jag läser rubriker om “BP-stjärnan”. Vem är han? Hur har han undgått mitt argusöga under hela säsongen och varför gör han inte fler mål för laget?

Han dyker upp i artiklar med rubriker som

Eftersom det faktiskt inte finns någon stjärna, blir det lite förvirrande även för journalisterna. Här har de valt ut tre olika spelare (Richard Henriksson, Olof Guterstam och Pablo Piñones-Arce) och utnämnt dem till BP-stjärna, medan jag själv snarare skulle kalla dem för BP-spelare. Kort och gott.

Det är mycket enklare med Tibrosonen. Då vet alla vem man menar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *