Hysch-hysch

Det har varit en hel del uppståndelse i medierna över den unga EM-spelaren Kosovare Asllani och efter att hon upplevt sig som kritiserad, kände hon att hon i och med sitt 2-0-mål mot Italien hade gett kritikerna svar på tal. Nu ville hon göra den där gesten som Zlatan gjorde när han liksom tystade fansen med fingret framför munnen, med den uppenbara innebörden att de skulle hålla tyst.

Men för det första log hon med hela ansiktet, vilket förtog hela den kaxiga framtoningen. Och för det andra: hon missade munnen med en decimeter och satte fingret framför pannan istället. Jag har ingen aning om vad den gesten betyder.

Det här var hur charmigt som helst! Hon ville så illa men så blev det så väl, på något sätt.

2 thoughts on “Hysch-hysch

  1. Hehe, såg också gesten och funderade på vad fingret i pannan symboliserade. Första tanken var en 1:a. Det var ju första målet i Gula dressen.

  2. Jo, jag har sett den teorin i någon artikel. Medan andra journalister utgår från att det var en Zlatan-gest. Själv avslöjar hon inte vad hon menade och då får hon väl skylla sig själv. Men varför sätta en “etta” just framför näsan/pannan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *