Skitmatch

På Djurgårdens webbplats kan man se en videosnutt där forwarden Johan Oremo kommenterar den kommande matchen mot Gais:

– Vi får fortsätta köra på med samma spel som vi hade mot Göteborg, då kommer vi pissa på Gais.

Svaret låter inte vänta på sig. Gais lagkapten Fredrik Lundgren använder samma retorik när han säger:

– Det där är ingenting jag bryr mig om och jag skiter i deras uppladdning

Om herrarna kunde ägna sig mindre åt skitprat och mer åt fotboll skulle de inte behöva hålla till längst ned i tabellen. Men fäblessen för fekalier är kanske alltför stor i både DIF och GAIS. Eller… ska vi kalla dem BAIS?

2 thoughts on “Skitmatch

  1. Vet du, igår innan jag skickade ett sms till dig, så funderade jag över att använda ordet fäbless i mitt mess. Men jag var osäker på hur det stavades och skickade ett sms till 118110 och frågade om ordet.
    Jag fick det här svaret och kände mig exceptionellt utpekad;)

    “Fäbless, eller faibless som det ursprungliga framska ordet stavas, är personlig uppskattning av något. Om man har en fäbless för kladdkaka tycker man alltså om det lite extra mycket. Många har en fäbless för 118100 och skriver många frågor hit. Vi har en fäbless på att svara på dem”

    Lustigt att du väljer att använda samma ord idag!

    Hejdå

  2. Nja, det kan bero på att jag inspirerades av dig. Nu blev det ju lite alliteration också (fäbless för fekalier) vilket jag inte hade något emot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *