Yogafråga

På vår port sitter nu ett lite märkligt anslag från en yogastudio i närheten. Den ska ha sin öppningsfest imorgon “med artister och DJ” och hoppas att vi som bor i närheten inte ska bli störda av det.

Yogastudion ligger på andra sidan kvarteret. Jag undrar inom hur stor radie som de väljer att varna lokalbefolkningen med sina A4. Hela kvarteret eller även övriga kvarter i närheten? Jag undrar även vad det är för ljudanläggning de har där borta och hur det egentligen kommer låta imorgon natt. 

Mina kunskaper om yoga är inte stora, men handlar det inte en hel del om inre frid, harmoni, kontemplation, tystnad och stillhet? Ett onekligen udda grepp då, att sätta igång verksamheten med en sjuhelvetes brakfest som får väggarna att skaka.

Spännande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *