Viloplats II

Apropå min tidigare fundering om nyhetsvärdet i att en man låg och vilade utanför en ambassad, ser jag att SvD fortsätter att tycka det vara värt att rapportera om vilande människor runt om i stan: Trafikolycka var vilopaus basunerar nätupplagan ut. Den här gången var det i ett dike som en person låg och tog igen sig.

Men känns inte nyheten lite gammal? I Luleå berättades det om en snarlik händelse i början av månaden: Befarad MC-olycka visade sig vara en vilande man. Om jag förstår saken rätt är det exakt samma sak som har inträffat.

Nu återstår bara att fråga sig vad det är för märklig mc-förare som åker land och rike runt och tupplurar polisen. Och är det samma person som ibland dåsar till utanför ambassader? Onekligen en Trötter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *