Sommarjobb

Jag läser att det är problem med baddräkterna inför VM i simning. Tydligen spricker de väldigt lätt och därför gäller det att ha beredskap med en reservbaddräkt om olyckan skulle vara framme. Men eftersom materialet sitter så tajt kan simmerskan inte göra det på egen hand:

-Det blir ansvaret för oss ledare att klippa upp dräkten och snabbt få av den, säger förbundskapten Thomas Jansson till TT.

Vilket kul sommarjobb! Jag anmäler mig som frivillig. Det verkar ju skitkul att springa omkring med en sax och klippa sönder baddräkter vid en simtävling. Man får väl akta sig för att halka vid poolkanten och även vara försiktig med saxen så inget blodvite uppstår hos simstjärnorna.

Men annars ska det vara en baggis. Jag ställer upp, Thomas. Räkna med mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *