Hårstöld II

Jag beskrev hur jag nästan bevittnade ett inbrott för ett tag sedan. Nu kan jag läsa följande – i lokaltidningen Mitt i Vasastan (tisdagen 21 juli) – om dramat:


Tjuvar bar stulna peruker
NORRMALM
En person på Drottninggatan vaknade av ett konstigt ljud ute på gatan tidigt förra tisdagsmorgonen och upptäckte att två kvinnor höll på att bryta sig in i en Volvo.
Polisen grep dem på Hornsgatan en stund senare. Då visade det sig att kvinnorna, 22 och 37 år gamla, hade stulit 168 förpackningar med löshår och en kassalåda och hade på sig peruker med prislapparna på.
Kvinnorna misstänks för stöld, rattfylleri och inbrott i bil.


Det är ju spännande, det här. Visserligen var det på måndagens morgon och inte tisdagens, men annars verkar det ha gått till så som jag fick händelseförloppet förklarat för mig av “en person på Drottninggatan”. Bra att peruktjuvarna åkte dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *