Resultatredovisning

Minns ni det här inlägget och att vi skulle gå en miljon steg? Ja! Visst minns ni det. Och nu har vi alla promenerat och promenerat i nästan två månader.  Jag vet att det var till den 28 juni vi hade på oss, men jag ändrade mig till den mer raffiga catchphrasen: En miljon till midsommar! Så hur har det då gått* för oss?

Ja, första veckan kom jag upp i 161 032 steg. Den följdes upp av 163 909 den andra veckan medan den tredje gav 142 291 steg. Hela 178 663 blev det den fjärde veckan men bara 125 139 den femte. Den sjätte veckan kom jag upp i 133 181, vilket gjorde att jag inför den sjunde och sista veckan behövde gå 95 785 steg: nästan ingenting!

Mycket riktigt. På midsommardagen tog jag mitt miljonte steg och var äntligen i mål! Jag förmodar att ni följde mig i fotspåren* och att även ni har kommit upp i en ansenlig stegmängd vid det här laget. Mitt eget dagsrekord noterades en ledig och regnfri måndag när jag verkligen gick in* för att samla steg. När dagen – och jag – var slut stod det 44 400 på stegräknaren och en ny toppnotering var ett faktum. Men då kändes benen ganska möra.

Det här var ju roligt! Ett väl genomfört projekt. Tanken var att jag skulle ha semester under den här tiden, men så fick jag ett jobb och tvingades revidera kalkylerna en smula. Ibland var det frustrerande att sitta inne vid en dator när jag egentligen behövde gå ut på stan och promenera. Men allt gick vägen* och direkt efteråt valde jag att sitta still ett par dagar och återhämta mig.

Det här gör vi om!


* ordvits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *