Lunch igen

För oss som gillar barnmat har det varit en häpnadsväckande lyckad avslutning på veckan i Frösunda. Gårdagens pannkaksorgie följdes upp idag med: hamburgerbuffé!

Jag kunde äta obegränsade mängder hamburgare med bröd; pommes och klyftpotatis; alla upptänkliga tillbehör, som flera sorters lök, gurka, dressingar och senap.  Ost, tomat, ketchup, sallad… Den lokala Fazer-restaurangen har verkligen ansträngt sig den här veckan. Jag jublar! 

Väl tillbaka på kontoret påminns jag av det faktum att en medarbetare slutar idag. Det betyder tårta klockan 14:00. Eftersom vi är väldigt få som fortfarande är kvar här, antar jag att det blir en rejäl bit till var och en. Bara jag passar mig för kaffet ska nog kroppen klara av den här dagen också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *