Vardagsspänning

När jag bytte telefonioperatör* till min fasta telefon försvann tjänsten som visar vem det är som ringer mig. Även telefonsvararen försvann. Nu är det med viss spänning som jag lyfter luren och presenterar mig. Det kan vara vem som helst som ringer! Men det är antingen

  1. Mamma
  2. Pappa
  3. Någon säljare som lyckats ta sig runt NIX-systemet
  4. Någon undersökning som inte omfattas av NIX 

Ändå är det lite kittlande. Jag har haft nummerpresentatör så länge att jag knappt minns hur det var tidigare. Det ringde och man hade inte en aning om vem det kunde vara i luren. Jag har saknat det lite. Kul med en gnutta spänning i vardagen!


* till några eventuellt skumma jeppar som heter Phonera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *