Turhelg

Vilken tipparhelg det har varit! Jag lyckades pricka in match efter match och är nu uppe i flera hundra kronor plus sedan året började. Målet är som bekant att göra ett nollresultat sett över hela året, så nu har jag lite buffert att ta av.

Häcken-Malmö FF hade jag en tvåa på. Det blev 0-1 efter mål precis i slutet.
På Arsenal-Manchester City tippade jag en etta. Det blev 2-0 efter stabilt spel.
Tillsammans blev det en nätt nettovinst på 103 kronor.

De spanska kvällsmatcherna är sällan luriga. Det gäller att tro på Barcelona och Real Madrid, så löser sig det hela. Bortasegrar brukar ge lite bättre odds än när storlagen krossar motståndet på sina respektive hemmaarenor. Igår såg det ut så här.
Valladolid-Barcelona 0-1. Jag tippade en tvåa.
Malaga-Real Madrid 0-1. Jag tippade en tvåa.
Tillsammans blev det en nätt nettovinst på 74 kronor.

Idag var det allsvensk seriepremiär för Brommapojkarna. Försäsongsmatcherna har bjudit på en tät defensiv men också på ganska stora problem att göra egna mål framåt. Nu skulle laget ned till Trelleborg för att möta ett av landets bästa mittförsvar. Jag tippade
Trelleborg-Brommapojkarna 0-0. Det blev 0-0 efter en händelsefattig historia.
Everton-Wigan tippade jag en etta på. Det blev 4-0.
Tillsammans blev det en nätt nettovinst på 228 kronor.

Den här helgen har jag alltså vunnit över 400 kronor! Nu ska jag se till att förlora dem under resten av året. Det bästa med helgen är ändå att jag inte har tippat fel på en endaste match. Tur är bara förnamnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *