Fönsterstöld

Jaha. Så har det varit inbrott i närheten igen. Nu vaknade jag inte tidigare än att jag – väl framme vid fönstret – bara hörde de raska stegen av en ivägspringande förövare. Förmodligen vaknade jag av glaset som krossades.

Så kom poliserna. Det visade sig att det var självaste restaurang Sabai-Sabai som fått ovälkommen påhälsning med åtminstone en pajad fönsterruta som resultat.

Det verkar som att tjyven bara tog något som fanns i själva skyltfönstret (jag vill minnas att krogen har en massa kitschigt krimskrams där) för annars måste det ha uppstått blodvite vid in- och utpasseringen genom det krossade glaset. Hålet såg så litet och vasst ut.

Poliserna hade en hund med sig som skällde när den närmade sig brottsplatsen. En polishund alltså. Använder de inte dna-analys numera? En spårhund känns… ja, inte känns det helt 2009 i alla fall.

Äh, nu får jag lägga mig igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *