Jeansombyte

Som bekant spelar jag (fortfarande) i ett fotbollslag. Vi tränar på Stadshagens IP där omklädningsrummet är aningen för litet för oss, när vi är uppemot 23 stycken närvarande. Dessutom är golvet inte helt rent efter att stora delar av grusplanen följt med in utifrån. Det stänker även från duschen och vattnet i kombination med gruset gör att man gärna undviker att stå på golvet när man klär på sig. Istället står man på den bänk som löper utmed väggarna, där man egentligen ska sitta.

Därför syntes det ganska tydligt när en av oss igår inte hade några kalsonger på sig när han stående på bänken försökte kränga på sig sina jeans. En stor munterhet uppstod och gliringarna haglade över spelaren som hade glömt sina underkläder hemma. Frågan om detta var en medveten handling och om det verkligen skulle föreställa sexuellt attraktivt diskuterades, liksom utetemperaturen, hans mentala tillstånd och liknande adekvata ämnen.

Men om glädjen var stor vid det här laget, visste den inga gränser när han plötsligt slutade klä på sig byxorna och konstaterade: -Men… Det här… Det här är ju inte mina jeans…

Inte nog med att han hade glömt sina kalsonger, han missade också att välja rätt jeans i det trånga omklädningsrummet. Noll koll. Han fick ta av sig dem igen och leta rätt på sina egna.

Den rätte ägaren till byxorna kom in lite senare. Han blev väl inte helt nöjd med det inträffade när han fick historien återberättad för sig. Vi andra var också bekymrade och vid den efterföljande gemensamma middagen frågade vi om det hade börjat klia än. De veneriska sjukdomarna sägs inte vara att leka med.

Lite så ser mina kvällar ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *