Årskort

Den allsvenska fotbollssäsongen är i antågande! Nej, okej, det är den väl kanske inte när det fortfarande är januari och inte ens träningsmatcherna har börjat göra sitt bästa för att bryta ned mitt immunförsvar med sina timmar av undermålig underhållning i minusgrader och isande motvind.

Men idag beställde jag i alla fall ett par årskort till Brommapojkarnas hemmamatcher. Om jag tolkade Madeleine på kansliet rätt, hade det ännu inte varit någon strykande åtgång på årskorten. Så mitt önskemål om platser bredvid varandra så högt upp under tak och så nära mitten som möjligt, skulle nog ha god chans att tillgodoses. Far och jag kommer få våra egna stolar! Dessutom har jag sett att det ingår “kaffe och kaka i pausen”. Vilken service!

Lagets “hemma”matcher brukar spelas på olika platser i Stockholmsområdet men jag hoppas att de flesta äger rum på Grimsta ute i Hässelby/Vällingby. Nu hoppas jag också att matcherna inte krockar med mitt eget bollsparkande eller andra aktiviteter så jag måste lämna återbud. Efter att Far kommer att ha pungat ut med 1950 kronor* för min julklapp blir jag än mer angelägen att inte missa något. Här ska ätas kaffe och kaka och valuta ska fås för pengarna!

Vad roligt det här ska bli!


* Förresten verkar motsvarande kort kosta 4200 kronor hos AIK, 4150 hos Hammarby och 3900 kronor hos Djurgården. Då kan man notera att det i dessa abonnemang ingår en match mot skitlaget BP, vilket jag slipper. Istället får jag se en match mot någon av dessa giganter som tycker sig kunna motivera dubbelt så höga biljettpriser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *