Vinterfinter II

Som jag skrev tidigare blev jag lite understimulerad i julhelgen och gjorde några hyss hos Golfaren. Men riktigt där tog väl inte historien slut. För i ärlighetens namn var det kanske inte bara förarsätet och backspegeln som justerades något.

Ytterligare några dagar senare upptäckte Golfaren nämligen en liten plastpåse med vitt pulver. Den låg visst gömd under passagerarsätet där framme. Enligt hans sms till mig – av alla tänkbara människor – förmodade han att den innehöll vanilj, men själv misstänker jag att det kan röra sig om en betydligt mer illegal substans. Som om jag skulle ha något med den att göra, förresten.

Mitt svar blev “En?” och han tycker fortfarande att bilen luktar svagt av vanilj. Nästan som om det ligger fler påsar gömda i bilen. Men var? Det vore synd om gränspolisen i exempelvis Polen skulle upptäcka någonting konstigt när han åker dit (bokstavligen) på bilsemester i sommar. Så det är nog bra att upptäcka alla gömmor före avresan. Leta på.

2 thoughts on “Vinterfinter II

  1. Både jag och Emil i Lönneberga är egentligen hyggliga killar. Men när vi blir understimulerade händer det att vi gör hyss. Jag skyller allt på min arbetsgivare som gav mig alldeles för mycket ledigt i jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *