Dagens Nyheter

I slutet av november ringde det en man från Dagens Nyheters prenumerationsavdelning och berättade att min prenumeration höll på att gå ut. Nu ville han att jag skulle förlänga den och erbjöd mig ett bra pris. Jag sa att jag inte var så intresserad, eftersom jag visste att det skulle dyka upp ännu bättre erbjudanden från DN efter några månader utan tidning. Det brukar göra det.

Men på något sätt lyckades karl’n övertala mig om att ett bättre erbjudande än det här nog skulle dröja. Så jag tackade ja och DN skulle dyka upp i brevlådan från och med den följande onsdagen (29/11).

Onsdagen kom. Ingen tidning. Det kom en torsdag men ingen tidning. Det kom ytterligare några onsdagar men inga tidningar. I december var jag fullt upptagen med en reklamation till Telia och kunde inte fullt ut engagera mig i ärendet. Men arg och irriterad var jag.

Så kom Far och frågade om jag ville ha DN gratis. Som prenumerant fick han skänka bort en prenumeration till någon som inte varit prenumerant under de senaste månaderna. Det hade jag visserligen varit, men prenumerationsavdelningen på DN verkade inte ha någon större koll på vilka som prenumererade och därför skickades talongen in (15/12).

Ny tystnad. Nya onsdagar kom och gick utan papperstidning. Jag hade nästan glömt bort det hela, när jag idag (4/1) vaknade av en duns innanför dörren. Det var morgontidningen som hade landat på hallmattan. DN.

Om det här är gratistidningen eller en betalprenumeration har jag ingen aning om. Än så länge har jag i alla fall inte betalat några pengar. Är inte så sugen på det heller.

—–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *