Träning vecka 3

Måndag:
Fotbollsträning utomhus
90 min

Tisdag:
Morgonpromenad, löpning
70 min + 60 min

Onsdag:
Spinning
60 min

Torsdag:
Löpning + fotbollsträning inomhus
90 min

Fredag:
Vila

Lördag:
Vila

Söndag:
Styrketräning (cirkelträning)
60 min

En lite tuffare andra vecka. Grym träningsvärk i vaderna fre-lör. Varannan söndag har fotbollslaget engagerat en tjej som ska göra oss starka och smidiga. Den här första gången var det ren styrketräning – ren smärta. Mattor, hopprep, bänkar och annat otyg var utplacerat i en liten gympasal i Bandhagen. Usch.

3 thoughts on “Träning vecka 3

  1. Fast det här skrivs mest för min egen skull. Det är inte lika lockande att hoppa över ett träningspass om jag måste skriva det här.

    Ungefär som det där vidriga dietist-knepet att man ska skriva upp allt man äter. Inte riktigt lika lockande att äta fulmat då, antar jag.

  2. Jag fick så dåligt samvete att jag gick en promenad i dag. Det var trevligare än väntat. Eftersom jag inte är på Öland utan på fastlandet så blåste det inte iskallt i ansiktet på mig. Det var till och med trevligt med snön, tyckte jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *