Stängt p.g.a. renovering

…står det på dörren hos min f.d. lokala indier. Renovering. Ja, eller som DN skriver:

Enligt beslutet var lokalen “mycket smutsig” vid inspektionen i fredags. Dessutom förvarades känsliga livsmedel i felaktiga temperaturer. Vid återbesöket igår [måndags] upptäcktes vidare att skärbrädor inte gjordes rent mellan det att kött och grönsaker skars upp. Det brast även i personalhygienen.

Min lokala indier har visat sig vara en smutsig och ointresserad typ:

Vi förstod inte att det var så allvarligt. Vi tycker att de påpekar småsaker och vi har städat hela helgen, ändå dög det inte.

Okej. Jag tror inte att jag ska äta min middag hos en kille som tycker att bristande hygien i köket är “småsaker”. Renovera du, men du har serverat din sista Chicken Curry till mig, Syed Ali!

—–

One thought on “Stängt p.g.a. renovering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *