Felmeddelande

På fredagen piper det till i min jobbmobil och tydligen har jag fått ett sms. Signalen är ny för mig, liksom telefonen och jag känner mig lite vilsen i hanteringen av Nokian. Inte blir jag mindre förvirrad när jag läser:

Välkomna till World Class City nu på måndag. Vi erbjuder er gruppträningsklasser, föreläsning och fika! Gratis för dig och alla dina vänner. Välkomna!

Meddelandet är från “WorldClass” och jag undrar om Botkyrka kommun har någon sorts samarbetsavtal med gymet. Både fika och gratis är ju gott, tänker jag. Men när jag inser att träningsanläggningen ligger i Göteborg blir jag mer tveksam. Det här meddelandet har nog bara kommit väldigt fel.

2 thoughts on “Felmeddelande

  1. …och nu på onsdagen ringer det i mobilen. Jag svarar med mitt namn och tjejen i andra änden pratar utpräglad göteborgsdialekt. Men det är inte mig hon vill ha tag i, utan någon med ett helt annat förnamn. Jag hinner inte fråga om hon är från World Class innan vi lägger på.

    Men har de två händelserna kanske inget med varandra att göra? Kan det helt enkelt finnas en allmän missuppfattning i Göteborg om vem det här numret egentligen tillhör? Kul!

  2. …och nu på torsdagen ringde en göteborgska igen. Inte heller den här gången var det jag som söktes.

    Nu är jag helt säker på att den allmänna missuppfattningen är ett faktum. Vem göteborgarna tror att jag är förblir dock ett mysterium, tills jag finner mig så mycket att jag frågar någon av felringarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *