Publikfrånvaro

Från SVTText 2008-11-16 kl 20:40Det är så mycket som är konstigt med den där grönmarkerade meningen i text-tv-rapporteringen. Vilka “fans”? Brommapojkarna är glada om det dyker upp några hundra personer till hemmamatcherna. När jag och Far var i Uppsala och såg BP möta Sirius var vi definitivt de enda med sympatier hos bortalaget.

Anhängare till BP är sällsynta. Vi hörs inte. Vi syns inte. Men vi finns.

Jag var förresten förbi Sergels torg alldeles nyss. Men där var det helt dött och inga pojkar eller flickor från Bromma hade dykt upp (eller ned) i fontänen. Förmodligen utspelade sig glädjescenerna i Stockholms västra förorter och inte inne i stan.

Men, som sagt. Vi som håller på BP arbetar helst i det tysta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *